Wyjście
Kontakt
Ankieta+ @ Twitter Ankieta+ @ Google+
Ukończono 0%

Zapotrzebowanie na żywność ekologiczną na stołówce wydziału Ekonomii i Zarządzania Politechniki Gdańskiej

Witam,
Zwracam się z uprzejmą prośbą o wypełnienie krótkiego kwestionariusza, który pomoże mi w badaniu zapotrzebowania na żywność ekologiczną na stołówce wydziału Ekonomii i Zarządzania na Politechnice Gdańskiej.
Kwestionariusz jest całkowicie anonimowy.
Z góry dziękuję za poświęcony czas.
1. Jakie są Pani/Pana ogólne wrażenia dotyczące sprzedawanej żywności na stołówce PG wydziału EIZ?
Bardzo dobre
Dobre, ale mogłyby być lepsze
Jest mi to bez znaczenia
Jestem niezadowolony/na i czekam na zmiany
2. Jak często korzysta Pan/Pani ze stołówki?
Częściej niż raz dziennie
Raz dziennie
trzy razy w tygodniu
Pare razy w miesiącu
Raz na rok bądź w ogóle (przejdź do pytania 3)
3. Co jest przyczyną niekupowania jedzenia na stołówce?
Nieodpowiednia jakość produktów
Wysokie ceny
Przygotowuję własne jedzenie w domu
4. Czy jest Pani/Pan osobą która przed zakupieniem produktu upewnia się czy nie ma w nim szkodliwych substancji (barwniki, konserwanty) ?
Tak, zawsze
Czasami
Nigdy
5. Jak ocenia Pani/Pan swoją wiedzę na temat żywności ekologicznej?
Bardzo dobrze
Słabo, ale chciałbym/chciałabym to zmienić
Bardzo słabo i nie chcę tego zmieniać
6. W jakim stopniu cena wpływa na Pana/Pani jakość kupowanego jedzenia?
Nie zwracam uwagi na cenę, zawsze kupuję to co zdrowsze
Cena zawsze wpływa na jakość kupowanego jedzenia, kupuję to co tańsze
Gdy widzę małą różnicę cenową wolę wydać więcej pieniędzy na żywność ekologiczną
7. Czy uważa Pan/Pani że stoisko ze zdrową żywnością na Waszym wydziale podniosłoby prestiż uczelni?
Tak
Nie
Nie mam zdania
8. Proszę o podanie płci
Kobieta
Mężczyzna
9. Proszę o podanie wieku
20-30
31-40
41-50
>51