Kontakt
Ukończono 0%
Identyfikacja znaczenia i kompetencji menedżera w Hotelu i Restauracji Jakubus.
*
1. Płeć
kobieta
mężczyzna
*
2. Wiek
Proszę podać liczbę całkowitą. Minimalna wartość to 10, a maksymalna 100.
*
3. Wykształcenie
podstawowe
gimnazjalne
zasadnicze zawodowe
średnie
wyższe
*
4. Stan cywilny
np. kawaler, panna, mężatka, rozwiedziony
5. Kto to jest menedżer?
6. Jakie cechy Pani/Pana zdaniem wyróżniają dobrego menedżera?
Pytanie wielokrotnego wyboru
Wiedza fachowa i organizatorska
Kwalifikacje
Inteligencja
Autorytet
Przyzwyczajenia
Sprawność intelektualna
Odwaga
Nieformalne powiązania grupowe
Intuicja
Wiara we własne siły
Rutyna
Umiejętność współpracy z ludźmi
Talent organizacyjny
Siła "przebicia"
Poczucie sprawiedliwości
Tolerancja
Wpisz własną odpowiedź
7. W skali od 1 do 5 oceń zakres wiedzy jaki powinien posiadać menedżer.
Od 1 do 5 (gdzie 1 oznacza nieważny, 2 raczej ważny, 3 obojętny, 4 ważny, 5 bardzo ważny)
1
2
3
4
5
Ogólna wiedza humanistyczna i społeczna
Ogólna wiedza ekonomiczna
Wiedza praktyczna ze znajomością zagadnień techniczno-produkcyjnych
Wiedza praktyczna ze znajomością zagadnień prawnych
Wiedza praktyczna ze znajomością zagadnień psychologii i socjologii
Wiedza na temat branży
Wiedza operatywna (sprawność w posługiwaniu się wiadomościami i umiejętnościami w sytuacjach zadaniowych)
Gotowe
Ankieta
Zarejestruj bezpłatne konto w 15 sekund
i twórz własne ankiety online - za darmo!
.