| PRZED PANDEMIĄ | W TRAKCIE PANDEMII |
Napoje gazowane | | |
Słodycze (batony, czekolady, lody, ciastka, cukierki, lizaki, żelki itp.) | | |
Słone przekąski (chipsy, paluszki, orzeszki ziemne itp.) | | |
Dania fast food (zapiekanki, hamburgery, hot dogi, pizza itp.) | | |
Produkty pełnoziarniste (płatki owsiane, brązowy ryż, chleb razowy pełnoziarnisty, makarony, kasza gryczana, jęczmienna, mąka itp.) | | |
Jasne produkty zbożowe (jasne pieczywo, biały ryż, produkty z białej mąki, placki pszenne typu tortilla, produkty śniadaniowe, itp.) | | |
Desery (ciasta, torty, babeczki, rogaliki, ptysie, suflety itp.) | | |
Instant (zupki chińskie, fixy, dania gotowe, kawa rozpuszczalna itp.) | | |
Warzywa | | |
Owoce | | |
Żywność wygodna (produkty gotowe do bezpośredniego spożycia lub wymagające niewielkiej obróbki kulinarnej np. konserwy w puszkach, gotowe zupy itp.) | | |
Mięso | | |
Ryby | | |
Jaja | | |
Nabiał (mleko, jogurty, sery itp.) | | |
Inne (tosty, budyń, kisiel, gorący kubek itp.) | | |