Nazywam się Magdalena Piasecka. Jestem studentką na Wydziale Nauk o Żywności i Żywieniu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu. Przygotowuję pracę inżynierską dotyczącą oceny spożycia makaronów wśród sportowców/ludzi aktywnych sportowo.
Poniższa ankieta jest całkowicie anonimowa. Udzielone odpowiedzi posłużą mi wyłącznie do napisania pracy inżynierskiej.
Zwracam się z prośbą o szczere odpowiedzi, które pozwolą mi na zebranie potrzebnych informacji niezbędnych do napisania pracy.
Z góry dziękuję za wypełnienie ankiety i poświęcony czas.
Twój ranking (tutaj upuść)
|
|
Lista elementów (stąd przeciągnij)
|
|
|
- z pszenicy durum
- bezglutenowy (ryżowy, kukurydziany, sojowy)
- pszenny
- żytni
- gryczany
- pełnoziarnisty
|
Jeszcze tylko kilka informacji potrzebnych do opracowania ankiety.