Kontakt
Ankieta+ @ Twitter Ankieta+ @ Google+
Ukończono 0%

Test Best Burger

1. Dane osobowe
Imię i nazwisko
2. Na jakiej podstawie uzupełnia się odpowiednią ilość półproduktów robiąc dostawę na kuchnie
e-production
stock listy
monitora look and cook
zasady FIFO
3. Na podstawie czego utrzymujemy odpowiednią ilość mięs w UHC?
e-production
stock listy
monitora look and cook
informacji "cook now"
4. Na podstawie czego rozpoczyna się proces smażenia danego mięsa, ponieważ dane mięso straci swoją przydatność w czasie równym przygotowania tego mięsa?
e-production
monitora look and cook
informacji "cook now"
zasady FIFO
5. Na podstawie czego dokonuje się proces "spójrz, skasuj, smaż"?
e-production
monitora look and cook
informacji "cook now"
Zasady FIFO
6. Jaki MINIMALNY czas powinien zostać przechowywany ser camember po jego usmażeniu/przed wydaniem (przed włożeniem do kanapki)?
nie ma określonego minimum czasu
minimum 30 sekund
1 minute
3 minuty
7. CELEM BEST BUREGER jest zużcie bułek w ciągu:
6 godzin
12 godzin
24 godziny
48 godzin
8. CELEM BEST BUREGER jest rotacja półproduktów na stole w ciągu:
30 minut
1 godziny
1,5 godziny
2 godziny
9. Kiedy restartuje się czas przydatności półproduktu na tablecie do monitorowania czasów przydatności?
po dosypaniu świeży ( z opakowania) półporduktu do pojemnika
w momęcie gdy tablet informuje o zakończonym czasie przydatności półproduktu
po wymianie pojemnika z uzupełnionym świeżym (z opakowania) półproduktem
zawsze co 2h
10. Prawidłowy czas tostowania bułek wynosi:
12 sekund
16 sekund
20 sekund
22 sekundy
11. Prawidłowa rotacja szuflad w układzie UHC występuje w kolejności:
nie ma zasady
w zależności od wolnego miejsca w UHC
od dołu do gory
od góry do dołu


Ankieta

Zarejestruj bezpłatne konto w 15 sekund i twórz własne ankiety online - za darmo! .